Últimes notícies i novetats

Ací pots trobar les últimes novetats, notícies i reportatges publicats en internet relacionats amb el món de la discapacitat, la dependència i la cura al cuidador; així com els últims enllaços penjats en la nostra web.

📢 ¡Te esperamos los días 30 de noviembre y 14 de diciembre en nuestra sesión de asesoramiento e información “Empleo y compatibilidad con prestaciones” para personas usuarias y familiares!
Será a cargo de nuestra área jurídica, representada por nuestra abogada especializada Patrícia March Aguilar 👩‍🏫. Hablaremos de la Pensión No Contributiva de Invalidez, la prestación por hijo a cargo, prestaciones derivadas de la Ley de Dependencia, el Ingreso Mínimo Vital y Renta Valenciana de Inclusión, la Pensión de Orfandad y la Renta Activa de Inserción ✍🏼.

Hola bon dia!!

Som una associació nova a València capital que s'anomena Mou-te. Capacitació i Oci. Ens dediquem a ajudar persones amb diversitat funcional, en la seua formació laboral.

Enguany ens han concedit un programa de qualificació bàsica adaptada, una FORMACIÓ PROFESSIONAL BÀSICA, centrada en servicis administratius i informàtica.

 

Requisits
Edat: 16-21 anys
Sense títol de secundària
Obligatori certificat de discapacitat +33%.

Sabem que hi ha persones interessades que els ajudaria en la seua formació i és una llàstima que no coneguen el nostre programa... Podeu cridar-me a mon directament 669877847 o al telèfon de l'associació Mou-te 669294760.

Un abraç!

Vos presentem el cartell del taller de lectura i escriptura per a pares de xiquets i xiquetes amb Síndrome de Down que vullguen ensenyar als seus fills. És gratuït!

Si ho prefereixes, deixa'ns el teu nom i adreça de correu electrònic i et mantindrem al corrent de les novetats que publiquem en la web.

    Accepte la política de privacitat