Què fem?

Xarxa Cuide pretén ser una xarxa que permeta a persones cuidadores i/o en situació de pèrdua de la seua autonomia personal poder trobar el que necessiten.

Ens hem adonat que les persones que es troben, ja siga de manera congènita o sobrevinguda, davant un diagnòstic mèdic que de sobte suposa un canvi brusc en la vida, tant personal, familiar o social, solen haver de travessar un recorregut moltes vegades infructuós de soledat, dificultats per a contactar amb persones que puguen escoltar-los, resoldre dubtes, trobar informació validada, conéixer drets i recursos als quals es pot accedir i un sense fi d'emocions que sabem que ben acompanyades es porten molt millor.

Ayuda a persona con discapacidad
Per això, un grup de persones que portem un recorregut important en les seues històries personals i que saben el que és passar per totes eixes vicissituds, ens hem llançat a intentar crear una plataforma que permeta evitar a molts altres que venen darrere haver de passar pel calvari de la incertesa gratuïtament. Volem concentrar en un únic lloc, en la mesura de les nostres possibilitats, tota aquella informació i suport que ens siga possible per a millorar la vida i el benestar de totes les persones que travessen canvis importants provocats pel que al final no deixa de ser part de la vida. Aquella que ens situa en un pla diferent però no per això mancat d'oportunitats.

No estem sols. Aquesta xarxa vol comptar amb l'ajuda i el suport dels professionals que ja estan en els serveis públics i privats, amb les entitats que tan bona i grata labor realitzen i amb tu si vols acompanyar-nos.

Som conscients que no respondrem al 100% de les teues necessitats, però amb la teua ajuda segur que ens acostarem. Si hi ha alguna cosa que et fa falta i no ho trobes, dis-nos-ho. La xarxa es posarà en marxa per a facilitar-ho. Compta amb nosaltres.