Qui som

La recompensa per un treball ben fet, és
l'oportunitat de fer més.

Para personas con necesidades de apoyo y cuidadoras.

Som un grup de persones voluntàries en vivència en la pèrdua d'autonomia personal i en els seus contes, que hem recorregut molts camins i dificultats, tant emocionals com de desinformació i orientació adequades.

Volem que tu no et trobes en tantes pedres que sortejar i per això volem generar una ret de respal de professionals, entitats, voluntaris i persones que per mil circumstàncies han perdut la seua autonomia personal o tenen que cuidar d'algú depenent.

Què oferim?

Escolta

En ocasions trobar a algú que puga escoltar i comprendre lo que estàs vivint és complicat.

En Xarxa Cuide sabem escoltar-te.

Molts hem passat per lo que tu estàs passant ara.

Orientació

I ara qué? On acudisc? Quines ajudes puc demanar? Cóm es sol.liciten?

Nosaltres t'ajudem a solucionar els teus dubtes.

Xarxa

El camí de molts il·lumina el nostre. Si hi ha alguna cosa que no sé, la xarxa m'ho facilitarà.

Confia i conta en que la xarxa està pensada especialment per a tu.

Forma part de la nostra xarxa i ajuda a altres.

La Associació Xarxa Cuide la formamos trabajadores sociales, técnicos en adaptación e integración social, sanitarios, personas con necesidades de apoyo, personas cuidadoras y personas voluntarias a quienes nos une el deseo de crear un espacio de acompañamiento y escucha tanto a personas cuidadoras como a personas dependientes. T'animes a formar part del nostre equip?

Els pilars de Xarxa Cuide

N

Misió

Que las personas con necesidades de apoyo y cuidadoras se vean acompañadas minimizando la soledad no deseada, la incertidumbre, el malestar y el miedo ante un proceso de dependencia.

Facilitar un accés fàcil i segur a recursos socials que ja existeixen.

Ser puerta de entrada a una red de recursos públicos, privados y sociales interconectada y ordenada que genere sinergias y cubra con mayores garantías las necesidades de las personas con necesidades de apoyo y cuidadoras.

N

Visió

Lograr un ecosistema de cuidados formado por entidades públicas, privadas y sociales, coordinado e interconectado que permita alcanzar el bienestar de las personas con necesidades de apoyo y cuidadoras, con soluciones adaptadas individualmente a sus necesidades permitiéndoles vivir con autonomía plena.

N

Valors

  • COMPROMÍS: Con las personas con necesidades de apoyo y cuidadoras, preocupándonos de su evolución, de sus necesidades y sus problemas de forma única y personal, con respeto y tolerancia a la diversidad y a su autonomía.
  • COOPERACIÓ: Volem caminar al costat d'altres organitzacions públiques o privades que cuiden de les persones en situació de dependència i els seus cuidadors.
  • SOLIDARITAT: Como apoyo incondicional a las necesidades de las personas con necesidades de apoyo y cuidadoras
  • INCLUSIÓ: En aquest projecte cap tothom.
  • EMPATIA: Som persones que hem passat o estem passant pel mateix que tu sabem com et sents i el que necessites.

Qué necessitem en Xarxa Cuide?

E

COMPARTIR RECURSOS I PROJECTES

Totes les entitats contem amb recursos propis que podem oferir, des de compartir un local, a col.laborar demanant subvencions, compartint professionals en un objectiu comú, etc. tot això seria valuós.
E

LA VOSTRA EXPERIÈNCIA

El camí que heu recorregut és un eixemple per a nosaltres. Aprendre cada dia és un dels nostres lemes.
E

DIFUSIÓ

Nuestra Red sólo tiene sentido si es utilizada por personas con necesidades de apoyo y sus cuidadores. Por ello, darnos difusión mutua puede llegar a quien nos necesite.

Qué necesitamos en Xarxa Cuide

Xarxa Cuide també t'oferix:

5

DIVULGACIÓ DE CONTINGUTS

Un dels nostres objectius és proporcionar informació sobre els recursos especialitzats existents en el sector de la dependència.

5

COL.LABORACIÓ EN XARXA

Ninguno de nosotros llega muy lejos caminando solo. Nos necesitamos unos a otros. Lo que yo no veo lo puedes ver tú y la solución a un problema puede verse recompensada por el trabajo realizado en Red. Queremos Compartir espacios para promover soluciones a las personas con necesidades de apoyo y sus cuidadores.

5

SUPORT I ACOMPANYAMENT

Som un equip en experiència i recorregut personal superant obstàculs i enfrontant-nos a mils de barreres. Sabem de lo que parlem i això ENS pot facilitar conectar en qui sofrix i entendre'l.
5

ENS AGRADA PROMOURE SINÈRGIES

Existix molt de saber en moltes persones. Creguem que tot eixe coneiximent pot posar-se a disposició dels demés. Tots podem vore'ns recolzats i recolzar a la volta. Podem ajudar-nos mútuament.

Conta'ns què necessites

Avís legal

14 + 10 =

Escriu-nos

info@xarxacuide.com

Crida'ns

621.322.401