Qui som

La recompensa per un treball ben fet, és
l'oportunitat de fer més.

Per a persones en situació de dependència i cuidadores.

Som un grup de persones voluntàries en vivència en la pèrdua d'autonomia personal i en els seus contes, que hem recorregut molts camins i dificultats, tant emocionals com de desinformació i orientació adequades.

Volem que tu no et trobes en tantes pedres que sortejar i per això volem generar una ret de respal de professionals, entitats, voluntaris i persones que per mil circumstàncies han perdut la seua autonomia personal o tenen que cuidar d'algú depenent.

Què oferim?

Escolta

En ocasions trobar a algú que puga escoltar i comprendre lo que estàs vivint és complicat.

En Xarxa Cuide sabem escoltar-te.

Molts hem passat per lo que tu estàs passant ara.

Orientació

I ara qué? On acudisc? Quines ajudes puc demanar? Cóm es sol.liciten?

Nosaltres t'ajudem a solucionar els teus dubtes.

Xarxa

El camí de molts il·lumina el nostre. Si hi ha alguna cosa que no sé, la xarxa m'ho facilitarà.

Confia i conta en que la xarxa està pensada especialment per a tu.

Forma part de la nostra xarxa i ajuda a altres.

L'Associació Xarxa Cuide la formem treballadors socials, tècnics en adaptació i integració social, sanitaris, persones dependents, persones cuidadores i persones voluntàries als que ens unix el desig de crear un espai d'acompanyament i escolta tant per a persones cuidadores com a persones amb necessitats de suport. T'animes a formar part del nostre equip?

Els pilars de Xarxa Cuide

N

Misió

Que les persones en situació de dependència i cuidadores es vegen acompanyades minimitzant la soledat no desitjada, la incertesa, el malestar i la por davant un procés de dependència.

Facilitar un accés fàcil i segur a recursos socials que ja existeixen.

Ser porta d'entrada a una xarxa de recursos públics, privats i socials interconnectada i ordenada que genere sinergies i cobrisca amb majors garanties les necessitats de les persones en situació de dependència i cuidadores.

N

Visió

Aconseguir un ecosistema de cures format per entitats públiques, privades i socials, coordinat i interconnectat que permeta aconseguir el benestar de les persones en situació de dependència i cuidadores, amb solucions adaptades individualment a les seues necessitats permetent-los viure amb autonomia plena.
N

Valors

  • COMPROMÍS: Amb les persones en situació de dependència i cuidadores, preocupant-nos de la seua evolució, de les seues necessitats i els seus problemes de manera única i personal, amb respecte i tolerància a la diversitat i a la seua autonomia.
  • COOPERACIÓ: Volem caminar al costat d'altres organitzacions públiques o privades que cuiden de les persones en situació de dependència i els seus cuidadors.
  • SOLIDARITAT: Com a suport incondicional a les necessitats de les persones en situació de dependència i cuidadores.
  • INCLUSIÓ: En aquest projecte cap tothom.
  • EMPATIA: Som persones que hem passat o estem passant pel mateix que tu sabem com et sents i el que necessites.

Qué necessitem en Xarxa Cuide?

E

COMPARTIR RECURSOS I PROJECTES

Totes les entitats contem amb recursos propis que podem oferir, des de compartir un local, a col.laborar demanant subvencions, compartint professionals en un objectiu comú, etc. tot això seria valuós.
E

LA VOSTRA EXPERIÈNCIA

El camí que heu recorregut és un eixemple per a nosaltres. Aprendre cada dia és un dels nostres lemes.
E

DIFUSIÓ

La nostra Xarxa només té sentit si és utilitzada per persones en situació de dependència i els seus cuidadors. Per això, donar-nos difusió mútua pot aplegar a qui ens necessite.
Qué necesitamos en Xarxa Cuide

Xarxa Cuide també t'oferix:

5

DIVULGACIÓ DE CONTINGUTS

Un dels nostres objectius és proporcionar informació sobre els recursos especialitzats existents en el sector de la dependència.

5

COL.LABORACIÓ EN XARXA

Cap de nosaltres aplega molt lluny caminant sol. Ens necessitem uns als altres. El que jo no veig ho pots vore tu i la sol.lució a un problema pot vore's recompensada pel treball realitzat en Xarxa. Volem compartir espais per a promoure sol.lucions a les persones en situació de dependència i els seus cuidadors.
5

SUPORT I ACOMPANYAMENT

Som un equip en experiència i recorregut personal superant obstàculs i enfrontant-nos a mils de barreres. Sabem de lo que parlem i això ENS pot facilitar conectar en qui sofrix i entendre'l.
5

ENS AGRADA PROMOURE SINÈRGIES

Existix molt de saber en moltes persones. Creguem que tot eixe coneiximent pot posar-se a disposició dels demés. Tots podem vore'ns recolzats i recolzar a la volta. Podem ajudar-nos mútuament.
Conta'ns què necessites

Avís legal

3 + 1 =

Escriu-nos

info@xarxacuide.com

Crida'ns

621.322.401