Et donem la benvinguda a Xarxa Cuide

En Xarxa Cuide nos esforzamos por mejorar la calidad de vida de las personas con necesidades de apoyo y sus cuidadoras, ofreciéndoles orientación y acompañamiento en todo aquello que puedan necesitar en su día a día.

Puedes ser voluntario/a en nuestras actividades. Si prefereixes contribuir d'una altra manera, també acceptem donacions i col·laboracions.

Què puc sol.licitar?

¡Descubre nuestros

Grupos de Apoyo Mutuo!

Apúntate y participa en nuestros Grupos de Apoyo Mutuo (GAM). Un espacio donde poder charlar y sentir que personas en tu misma situación te escuchan y te acompañan.

Fes clic en la imatge per apuntar-te

Places limitades!

Infórmate Ací de los diferentes grupos que hay.

Campanya de recollida de monedes

En Xarxa Cuide estamos realizando una campaña de recogida de monedas de 1, 2 y 5 céntimos de euro. Todos tenemos en casa un bote con esas monedas incómodas que no sabemos qué hacer con ellas y vamos acumulando desde hace años.

Nosaltres les estem recollint i destinant per a finançar despeses de l'associació, cursos, jornades de formació, cartelleria...

Si tienes monedas por casa, no sabes qué hacer con ellas y te animas a donárnoslas, ponte en contacto con nosotros y pasaremos a recogerlas.

Dípticos de la asociación en otros idiomas

Què fer quan no tens un diagnòstic?

A voltes notem que alguna cosa no va be en el nostre cos o ment, com a menuts oblits, caigudes o #deformitat. A voltes nos neguem a reconéixer-ho per vergonya o por al futur. És important buscar un diagnòstic mèdic si sospitem alguna cosa. Despuix de tindre un diagnòstic, podem acodir al centre Municipal de Servicis Socials.
N

Quan es tracta d'un menor

En l'infància, a voltes podem notar que alguna cosa no va be en el desenroll físic o cognitiu. No devem atribuir tot a la madurea i és millor parlar en els professionals adequats. Podem consultar en el pediatra que nos derivarà a especialistes si és necessari, o accedir directament a especialistes de forma privada. És important obtindre un diagnòstic mèdic per a accedir als recursos d'atenció i promoció d'autonomia. Est és el primer pas necessari en el sistema de protecció espanyol.

Localitzar el meu centre municipal de servicis socials

Localitzar el meu centre de salut.

N

Quan es tracta d'un adult

La pèrdua d'autonomia en adults pot ocórrer sobtadament o a llarc determini. És important buscar ajuda mèdica, ya siga a través de medicina familiar o servicis hospitalaris. Si es necessita una visió especialisada, nos remetran a atres servicis. El primer pas sempre és obtindre un diagnòstic professional per a accedir als recursos d'atenció i promoció de l'autonomia. A vegades, pot ser difícil arribar al diagnòstic, però es pot buscar ajuda en els departaments de treball social de la sanitat o serveis socials per a trobar una estratègia adequada.

Localitzar el meu centre municipal de servicis socials

Localitzar el meu centre de salut.

Programa VINCULA-T

Anima't a seguir formant part d'esta història:
E

Participa en les nostres activitats

Seguix formant part en les nostres activitats. Aixina podràs ajudar a atres persones en la teua experiència.
E

Compartix la teua experiència en les rets

Parla de nosatres en les teues rets socials. Aixina nos ajudaràs a que nos conega més gent.
E

Fes-te voluntari/a

Per a que este programa funcione, necessitem persones dispostes a acompanyar a atres de forma voluntària.
E

Fes una donació

Ajuda-nos a seguir ajudant a atres persones tenint recursos econòmics per a poder fer-ho.
E

Compartix el teu testimoni en la nostra web

Compartix la teua experiència en la nostra web per a que atres persones nos coneguen millor.

Atres formes d'ajudar-nos

En Xarxa Cuide hem posat a l'alcanç de qualsevol persona que vullga ajudar-nos, diferents formes de poder fer-ho. Aprofitem per a donar les gràcies ya que tota ajuda és ben rebuda.
Entitats col·laboradores amb Xarxa Cuide
Empreses col·laboradores amb Xarxa Cuide
Conta'ns què necessites

Avís legal

2 + 9 =

Escriu-nos

info@xarxacuide.com

Crida'ns

621.322.401